Avgangssermoni for Vg3

Tirsdag 19.juni kl 18.30

Roald Amundsen vgs på topp

I dag kan vi lese i Østlandets Blad at russen på skolen vår samlet inn klart flest penger i Follo under årets Krafttak mot kreft.

Engasjerte elever klare for innsats

Russen med rekordresultat!

Russen samlet inn over 150 000 kroner til Kreftforeningen, nesten dobbelt så mye som i fjor.

Ungdataundersøkelse for elever på Roald Amundsen vgs

Formålet med undersøkelsen er å kartlegge ulike sider av ungdommens liv.

Jentene var tydelig fornøyd over seieren og gavekort på Peppes pizza. Juryen besto av rektor Elisabeth Edding, ordfører Thomas Sjøvold og daglig leder for Ungt Entreprenørskap Akershus Petter Skotland.

Klimadagen 2018

Etter en lang prosjektdag med gruppearbeid innenfor temaer knyttet til klima fra realfag og samfunnsfag var det til slutt jentene Siri, Stine og Ilmira fra 1STA som trakk det lengste strået om det beste bidraget!

Hilsen fra Málaga

Spanskelevene hilser fra Málaga!

Glad gjeng på tur i fantastiske omgivelser

Elevene koser seg i Frankrike

Franskklassen vår på vg2 er for tiden på tur i de franske alper, nærmere bestemt i Chamonix, Evian-les-Bains og Lyon.

Dommertrening til NM i bordtennis

Som idrettselev på Roald Amundsen vgs har du varierte dager med blant annet teori og praksis rettet mot fysisk aktivitet. Her trener elevene fra 2IFA på å være dommere under NM i bordtennis i Sofiemyrhallen 16.-18. mars

Franskklassen ved Roald Amundsen vgs skal til Frankrike! Det er fransklærer og lektor Tristan Hauff (27) som tar med seg klassen sin til sine hjemtrakter i de franske alpene. Elevene skal bo hos vertsfamilier og besøke franske skoler. Turen varer i 8 dager, mars 2018.

Gruppebilde: Fra venstre:
Raisa Asante
Natalia Pogodzinska
Hanna Andresen Gisholt
Rebin Mohammadi
Keith Charlene Tan Esmena
Fabian Maximillian Sandberg
Marius Halvorsen
Ingrid Enger Bjørgen
Lauren Victoria Zweerink
Hanna Stangeland Huseby
Fredrik Halaas
Kaja Si Cai Granlien

Au revoir, Norvège!

2. Klasse i fransk ved Roald Amundsen vgs har en helt spesiell fransklærer: Lektor Tristan Hauff (27) er nemlig fra de franske alpene, og skal nå ta med seg elevene til Frankrike!

Elever fra Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen videregående skole

Ekskursjon for nivå 3 elever i Spania

Spansk-elever fra tre videregående skoler i Akershus; Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen har reist til Málaga, Spania, som en fin oppkjøring mot eksamen.