Presentasjon fra foreldremøte

Vedlagt følger presentasjonene fra høstens foreldremøter.

Vi ønsker elever og foresatte en riktig god sommer!

Vi takker alle elever for et innholdsrikt år, ser frem til å møte dere til høsten med ny energi.

Jenny Jæger mottar prisen: årets elev

Avslutningssermoni for Vg3 - lykke til videre!

Årets VG3-kull har fullført sin skolegang ved Roald Amundsen vgs. Elever, foreldre, søsken og ansatte fylte Kolben på avslutningsseremonien, og konferansierene Bendik Pettrem og Jenny Jæger hadde stålkontroll på regien!

Elev-PC-ordningen

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Vitnemål Vg3

Kan hentes på skolen i uke 26.

Bokbad med Jan Kjærstad

Trivelig bokbad med Jan Kjærstad

Forelskelse, miljøvern og leseglede var noen av temaene da forfatter Jan Kjærstad var invitert til bokbad for hele Vg1-trinnet.

Avgangssermoni for Vg3

Tirsdag 19.juni kl 18.30

Roald Amundsen vgs på topp

I dag kan vi lese i Østlandets Blad at russen på skolen vår samlet inn klart flest penger i Follo under årets Krafttak mot kreft.