Første skoledag etter ferien

Først en lang og velfortjent sommer, men så er det skolestart torsdag 16.august.

Vi ønsker elever og foresatte en riktig god sommer!

Vi takker alle elever for et innholdsrikt år, ser frem til å møte dere til høsten med ny energi.

Jenny Jæger mottar prisen: årets elev

Avslutningssermoni for Vg3 - lykke til videre!

Årets VG3-kull har fullført sin skolegang ved Roald Amundsen vgs. Elever, foreldre, søsken og ansatte fylte Kolben på avslutningsseremonien, og konferansierene Bendik Pettrem og Jenny Jæger hadde stålkontroll på regien!

Elev-PC-ordningen

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.

Vitnemål Vg3

Kan hentes på skolen i uke 26.

Bokbad med Jan Kjærstad

Trivelig bokbad med Jan Kjærstad

Forelskelse, miljøvern og leseglede var noen av temaene da forfatter Jan Kjærstad var invitert til bokbad for hele Vg1-trinnet.

Avgangssermoni for Vg3

Tirsdag 19.juni kl 18.30

Roald Amundsen vgs på topp

I dag kan vi lese i Østlandets Blad at russen på skolen vår samlet inn klart flest penger i Follo under årets Krafttak mot kreft.

Engasjerte elever klare for innsats

Russen med rekordresultat!

Russen samlet inn over 150 000 kroner til Kreftforeningen, nesten dobbelt så mye som i fjor.

Ungdataundersøkelse for elever på Roald Amundsen vgs

Formålet med undersøkelsen er å kartlegge ulike sider av ungdommens liv.