Politiet informerer

Karrieremessen

Elevene i Vg3 fikk masse nyttig informasjon og om ulike karrierevalg - et veldig bra arrangement! Tusen takk til dere som bidro med informasjon og inspirasjon.

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett er et tilbud for deg som ønsker å satse for fullt på idretten samtidig som du tar utdanning. Målet er å legge til rette for prestasjoner på høyt nivå. Velger du studiespesialisering med toppidrett får du fordypning innenfor språk, samfunnsfag og økonomi eller realfag.

Karrieremesse på Roald Amundsen videregående skole

Karrieremesse for Vg3

Torsdag 7. desember arrangerer skolen karrieremesse for elever i Vg3. Dette er et tiltak som vi tror elevene vil ha stort utbytte av, og som er kommet i stand gjennom samarbeid med flere lokale organisasjoner og næringslivet i Oppegård kommune.

Engasjerte elever

Åpen skole 24.januar kl 18.00

Vil du bli bedre kjent med Roald Amundsen videregående skole? Vi arrangerer Åpen dag for elever og foreldre onsdag 24. januar kl. 18.00 til 20.00.

Volleyballjentene fra Roald Amundsen vgs til landsfinalen!

Jentene feide motstanderne av banen!

Roald Amundsen vgs

Foreldremøte mandag 27.november kl 18.30

For elever med spansk 2 og fransk 2

Enova Innovasjonscamp

Andreplass i Fylkesfinalen!

Elevene fra Roald Amundsen vgs imponerte på Enova Innovasjonscamp

Fagvalg

På foresattmøte onsdag 8. november ble det informert om elevenes fagvalg.

Innovasjonscamp

Elevene imponerte på innovasjonscamp

Kunnskapsrike og dyktige elever

8. september hadde elevene i 1STC paneldebatt i samfunnsfagtimen.