Innovasjonscamp 2018

Elevene i S1 og R1 på vg2-trinnet gjennomførte i dag en prosjektdag knyttet til bærekraftig utvikling i regi av Ungt Entreprenørskap, ledet av Sanna Katarina Olsen Skjørland.

Åpen skole 23.januar kl 18.00

Vil du bli bedre kjent med Roald Amundsen videregående skole? Vi arrangerer åpen dag for elever og foreldre onsdag 23.januar kl 18.00 til 20.00.

Presentasjoner fra foreldremøte for Vg1 og Vg2

7.november 2018

Fire Sec UB vant gründeridol i Follo. Rektor Elisabeth Edding ved Roald Amundsen videregående feiret sammen med elevene fra venstre: HR-sjef Espen Vatne, salg- og produktsjef Kristian Lefdal, daglig leder Ole Henrik Sæve og økonomisjef Marius Jahr.

Elever fra entreprenørskap klatret til topps på Gründeridol Follo

Elevene presenterte en idè som kan redde mange liv. Nå sikter de glade vinnerne mot den europeiske finalen.

Elevundersøkelse gjennomføres i uke 44 og 45

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes for å gjøre skolen bedre.

Takk for besøket fine 10.klassinger!

Vi har hatt gleden av besøk av en rekke 10.klassinger på utdanningsvalg i dag og sist mandag.

Storkoste seg i Russland

14 elever fra Roald Amundsen videregående skole storkoste seg på studietur til Russland.

Foreldremøte Vg1 og Vg2

Onsdag 7.november kl. 18 inviteres foresatte og elever til foreldremøte og samtale med faglærere.