Ekskursjon for nivå 3 elever i Spania

Spansk-elever fra tre videregående skoler i Akershus; Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen har reist til Málaga, Spania, som en fin oppkjøring mot eksamen.

På turen deltar VG3-elever som har valgt spansk nivå 3. Elevene innkvarteres hos spanske familier, og får fem timer spansk-undervisning hver dag på Colegio Maravillas.  Vi deltar på flotte ekskursjoner med spansktalende guider, og besøker blant annet Alhambra i Granada, som er på UNESCOS verdensarvliste, Picasso-museet i Málaga og Mondragón-palasset i Ronda.

Elevene får virkelig utviklet spansk-kunnskapene, og lærer mye om spansk hverdagsliv, kultur og historie i løpet av en intens uke. Og jada, det blir litt tid på egen hånd også, med innlagt shopping i Málaga.