Avslutningssermoni for Vg3 - lykke til videre!

Årets VG3-kull har fullført sin skolegang ved Roald Amundsen vgs. Elever, foreldre, søsken og ansatte fylte Kolben på avslutningsseremonien, og konferansierene Bendik Pettrem og Jenny Jæger hadde stålkontroll på regien!

Stortingsrepresentant og tidligere konstituert kunnskapsminister ga elevene noen gode råd på veien. Det er viktig å ikke bekymre seg for mye. Det meste blir glemt og det meste går bra, selv om du kanskje ikke kommer inne på studiet du ønsket mest eller får drømmeleiligheten. Det er helt vanlig. Vær åpen og ta de mulighetene du får.

Russepresidentene Tuva Ottesen Sigurdssøn fortalte om vennskap og hvordan dette kullet har blitt en sammensveiset gjeng på tvers av klasser og på tross av ulikheter. Hun fremhevet hvor viktig det er å bli kjent med de som er forskjellig fra deg selv. Det ble man på Roald Amundsen. Fordi elever samarbeider.

Rektors tale handlet om de fine klassene som forlater oss og hvordan de har utviklet seg over tre år. Mathias Bergh Arntzen  leste dikt som var laget av klasse 3STA.

I tillegg takket elevrådsleder og miljøarbeider elevrådet for deres fabelaktige innsats for skolemiljøet. Jenny Jæger ble kåret til årets Roald elev. Juryen som bestod av elev, lærer og leder fremhevet hennes betydning for skolemiljø, for andre og for læringsmiljøet.

Vi ønsker 2018 kullet lykke til videre! Dere vil bli savnet.