Elever fra entreprenørskap klatret til topps på Gründeridol Follo

Elevene presenterte en idè som kan redde mange liv. Nå sikter de glade vinnerne mot den europeiske finalen.

Full jubel da elevene bak Firesec UB gikk helt til topps i Gründeridol Follo i forrige uke. De konkurrerte med 23 andre ungdomsbedrifter fra regionen og imponerte juryen med sin forretningsidè med fokus på brannsikkerhet.

Skolen og elevene opplever entreprenørskapsfaget som et spennende tilskudd og ser frem til fortsettelsen.

Fire Sec UB vant gründeridol i Follo. Rektor Elisabeth Edding ved Roald Amundsen videregående feiret sammen med elevene fra venstre: HR-sjef Espen Vatne, salg- og produktsjef Kristian Lefdal, daglig leder Ole Henrik Sæve og økonomisjef Marius Jahr. Sigbjørn Vedeld
Sigbjørn Vedeld

Kristin Loen Larsen