Åpen skole 23.januar kl 18.00

Vil du bli bedre kjent med Roald Amundsen videregående skole? Vi arrangerer åpen dag for elever og foreldre onsdag 23.januar kl 18.00 til 20.00.

Velkommen til Åpen skole onsdag 23.januar!

På Roald Amundsen videregående skole står vi klare til å gi kommende elever og deres foresatte et innblikk i hvordan skolehverdagen vil være som elev hos oss.

Våre flotte elevguider vil vise deg rundt på skolen og du vil få en god orientering om våre utdanningsprogrammer studiespesialisering og idrettsfag.

Du vil selvfølgelig også få møte både ledelse, karriereveileder og lærere som vil bidra til å gi en innføring i de valgmulighetene du har hos oss.

I inneværende skoleår innførte vi entreprenørskap, noe som har vært et veldig spennende tilbud for våre elever. Dette tilbudet passer for deg som ønsker å få kompetanse om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles. Vi er stolte av at våre elever vant Gründeridol Follo som ble arrangert tidligere i høst. Les gjerne mer om dette her.

På studiespesialisering kan elever som har en toppidrett, få faget allerede på Vg1.

Som den eneste skolen i Follo tilbyr vi russisk nivå 1 og både spansk og tysk nivå III.

Program:

• Velkommen v/rektor, orientering om tilbudet vårt
  • Orientering om tilbudet Toppidrett
  • Orientering om tilbudet Entreprenørskap