Gratulerer til FireSec UB og SkjeRA UB!

På Gründerexpo markerte våre ungdomsbedrifter seg med mange flotte priser!

BI-studenter blir mentorer for ungdomsbedriftene på RA vgs

Roald Amundsen vgs inngår fra høsten av et samarbeid med Handelshøgskolen BI, der våre elever får lære av deres studenter innen innovasjon og entreprenørskap.

Presentasjon fra møte for elever og foresatte i Vg3 12.februar

Takk for oppmøte!

Ungdataundersøkelsen 2019

Informasjon til foresatte og ungdom om ungdataundersøkelsen i Akershus 2019

Vi har fått minoritetsrådgiver

Skolens minoritetsrådgiver heter Ubah Aden. Hun er på skolen fredager fra kl. 08.30 til 12.00 (eller senere etter avtale)

Vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsetjenesten på Roald Amundsen videregående skole tilbyr alle elever i Vg3 å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse i forkant av russetiden.

Takk for besøket til Tømteveien barnehage!

Heldige oss som fikk besøk av denne flotte gjengen som sang så pent for elever og lærere på Luciadagen.

Karrieremessen 2018

Elevene i Vg3 fikk masse nyttig informasjon og om ulike karrierevalg - et veldig bra arrangement! Tusen takk til dere som bidro med informasjon og inspirasjon.

Fagvalg

Fagvalget for skoleåret 2019/2020 neste år.

Innovasjonscamp 2018

Elevene i S1 og R1 på vg2-trinnet gjennomførte i dag en prosjektdag knyttet til bærekraftig utvikling i regi av Ungt Entreprenørskap, ledet av Sanna Katarina Olsen Skjørland.