Elevundersøkelse gjennomføres i uke 44 og 45

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes for å gjøre skolen bedre.

Takk for besøket fine 10.klassinger!

Vi har hatt gleden av besøk av en rekke 10.klassinger på utdanningsvalg i dag og sist mandag.

Storkoste seg i Russland

14 elever fra Roald Amundsen videregående skole storkoste seg på studietur til Russland.

Foreldremøte Vg1 og Vg2

Onsdag 7.november kl. 18 inviteres foresatte og elever til foreldremøte og samtale med faglærere.

Presentasjon fra foreldremøte

Vedlagt følger presentasjonene fra høstens foreldremøter.

Vi ønsker elever og foresatte en riktig god sommer!

Vi takker alle elever for et innholdsrikt år, ser frem til å møte dere til høsten med ny energi.

Jenny Jæger mottar prisen: årets elev

Avslutningssermoni for Vg3 - lykke til videre!

Årets VG3-kull har fullført sin skolegang ved Roald Amundsen vgs. Elever, foreldre, søsken og ansatte fylte Kolben på avslutningsseremonien, og konferansierene Bendik Pettrem og Jenny Jæger hadde stålkontroll på regien!

Elev-PC-ordningen

Alle elever i de videregående skolene i Akershus skal ha en bærbar datamaskin. Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart.