Vitnemål Vg3

Kan hentes på skolen i uke 26.

Bokbad med Jan Kjærstad

Trivelig bokbad med Jan Kjærstad

Forelskelse, miljøvern og leseglede var noen av temaene da forfatter Jan Kjærstad var invitert til bokbad for hele Vg1-trinnet.

Avgangssermoni for Vg3

Tirsdag 19.juni kl 18.30

Roald Amundsen vgs på topp

I dag kan vi lese i Østlandets Blad at russen på skolen vår samlet inn klart flest penger i Follo under årets Krafttak mot kreft.

Engasjerte elever klare for innsats

Russen med rekordresultat!

Russen samlet inn over 150 000 kroner til Kreftforeningen, nesten dobbelt så mye som i fjor.

Ungdataundersøkelse for elever på Roald Amundsen vgs

Formålet med undersøkelsen er å kartlegge ulike sider av ungdommens liv.

Jentene var tydelig fornøyd over seieren og gavekort på Peppes pizza. Juryen besto av rektor Elisabeth Edding, ordfører Thomas Sjøvold og daglig leder for Ungt Entreprenørskap Akershus Petter Skotland.

Klimadagen 2018

Etter en lang prosjektdag med gruppearbeid innenfor temaer knyttet til klima fra realfag og samfunnsfag var det til slutt jentene Siri, Stine og Ilmira fra 1STA som trakk det lengste strået om det beste bidraget!

Hilsen fra Málaga

Spanskelevene hilser fra Málaga!

Glad gjeng på tur i fantastiske omgivelser

Elevene koser seg i Frankrike

Franskklassen vår på vg2 er for tiden på tur i de franske alper, nærmere bestemt i Chamonix, Evian-les-Bains og Lyon.

Dommertrening til NM i bordtennis

Som idrettselev på Roald Amundsen vgs har du varierte dager med blant annet teori og praksis rettet mot fysisk aktivitet. Her trener elevene fra 2IFA på å være dommere under NM i bordtennis i Sofiemyrhallen 16.-18. mars