Nyheter

Franskklassen ved Roald Amundsen vgs skal til Frankrike! Det er fransklærer og lektor Tristan Hauff (27) som tar med seg klassen sin til sine hjemtrakter i de franske alpene. Elevene skal bo hos vertsfamilier og besøke franske skoler. Turen varer i 8 dager, mars 2018.

Gruppebilde: Fra venstre:
Raisa Asante
Natalia Pogodzinska
Hanna Andresen Gisholt
Rebin Mohammadi
Keith Charlene Tan Esmena
Fabian Maximillian Sandberg
Marius Halvorsen
Ingrid Enger Bjørgen
Lauren Victoria Zweerink
Hanna Stangeland Huseby
Fredrik Halaas
Kaja Si Cai Granlien

Au revoir, Norvège!

2. Klasse i fransk ved Roald Amundsen vgs har en helt spesiell fransklærer: Lektor Tristan Hauff (27) er nemlig fra de franske alpene, og skal nå ta med seg elevene til Frankrike!

Elever fra Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen videregående skole

Ekskursjon for nivå 3 elever i Spania

Spansk-elever fra tre videregående skoler i Akershus; Bjørkelangen, Jessheim og Roald Amundsen har reist til Málaga, Spania, som en fin oppkjøring mot eksamen.

Rektor Elisabeth Edding ønsker velkommen til åpen skole onsdag 24.januar

Roald Amundsen vgs utvider tilbudet

Innenfor idrett og entreprenørskap skjer det spennende ting på Roald Amundsen vgs.

Vi er her for deg!

Janne og Andreas er elev-, lærling- og mobbeombud i Akershus. Nå svarer de på spørsmål og gir råd til elever og lærlinger på Snapchat og Facebook.

Fagtorg for VG1

Elevene har i dag, under veiledning av flotte elever fra Vg2 og Vg3, deltatt på fagtorg på skolen.

Politiet informerer

Karrieremessen

Elevene i Vg3 fikk masse nyttig informasjon og om ulike karrierevalg - et veldig bra arrangement! Tusen takk til dere som bidro med informasjon og inspirasjon.

Studiespesialisering med toppidrett

Studiespesialisering med toppidrett er et tilbud for deg som ønsker å satse for fullt på idretten samtidig som du tar utdanning. Målet er å legge til rette for prestasjoner på høyt nivå. Velger du studiespesialisering med toppidrett får du fordypning innenfor språk, samfunnsfag og økonomi eller realfag.

Karrieremesse på Roald Amundsen videregående skole

Karrieremesse for Vg3

Torsdag 7. desember arrangerer skolen karrieremesse for elever i Vg3. Dette er et tiltak som vi tror elevene vil ha stort utbytte av, og som er kommet i stand gjennom samarbeid med flere lokale organisasjoner og næringslivet i Oppegård kommune.

Volleyballjentene fra Roald Amundsen vgs til landsfinalen!

Jentene feide motstanderne av banen!

Roald Amundsen vgs

Foreldremøte mandag 27.november kl 18.30