Helsetjenester

Fysioterapeut Ine Barlie

Psykolog Kristian Rem

Helsesøster Bjørg Grutle Stavland

Helsesøster Katrine Mengkrogen Bjerke:

man, tirs, ons og annen hver torsdag 8.15-15.00

Fysioterapeut Ine Barlie:

tors 8.15-12.00

Psykolog Kristian Rem:

tirs 8.30-13.00

Politiet informerer

Karrieremessen

07.12.2017

Elevene i Vg3 fikk masse nyttig informasjon og om ulike karrierevalg - et veldig bra arrangement! Tusen takk til dere som bidro med informasjon og inspirasjon.

Studiespesialisering med toppidrett

05.12.2017

Studiespesialisering med toppidrett er et tilbud for deg som ønsker å satse for fullt på idretten samtidig som du tar utdanning. Målet er å legge til rette for prestasjoner på høyt nivå. Velger du studiespesialisering med toppidrett får du fordypning innenfor språk, samfunnsfag og økonomi eller realfag.

Karrieremesse på Roald Amundsen videregående skole

Karrieremesse for Vg3

01.12.2017

Torsdag 7. desember arrangerer skolen karrieremesse for elever i Vg3. Dette er et tiltak som vi tror elevene vil ha stort utbytte av, og som er kommet i stand gjennom samarbeid med flere lokale organisasjoner og næringslivet i Oppegård kommune.