Presentasjon fra foreldremøte 6.november

Takk for oppmøte!

Operasjon Dagsverk

Torsdag 31. oktober er det innsamlingsdag til Røde Kors sitt arbeid for barn og unge i en vanskelig livssituasjon i Norge.

Foreldremøte for Vg1 og Vg2

Velkommen!

VIS tilgang for foresatte er klart

For alle foresatte til elever under 18 år er det nå mulig å få tilgang i Visma InSchool (VIS)

Elevundersøkelse gjennomføres i uke 42 og 43

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever kan gi oss verdifull tilbakemelding om læring og trivsel på skolen. Svarene dere gir er viktige innspill i skolens utvikling. Vi håper derfor på høy deltakelse.

Visma InSchool - Nytt skoleadministrativt system

Det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool (VIS) ble innført ved skolestart 2019

Skolevalget 2019

Valgresultater for Roald Amundsen videregående skole

team

Informasjon til foresatte

Innsamling av kontaktinformasjon fra foresatte ved Roald Amundsen videregående skole

Oppmelding til ny, utsatt og særskilt prøve..

Har du strøket i et eller flere fag?

Da må du komme innom skolens kontor og signere på at du melder deg opp til særskilt eksamen høsten 2019. Fristen er mandag 2. september.

Velkommen nye Vg1 elever!

Det nærmer seg svar på skoleplass. Husk dette før du reiser på ferie!