Dagens næringsliv har innlegg om hvordan skolen takler coronakrisen

Utdrag hva Møyfrid Hveding, Ernst og Young advokat og rettslærelærer skriver: Roald Amundsen vgs i Oppegård er ett eksempel

Dagens næringsliv har innlegg om hvordan skolen takler coronakrisen. Her utdrag hva Møyfrid Hveding, Ernst og Young advokat og rettslærelærer skriver: Roald Amundsen vgs. i Oppegård er ett eksempel. Der er aktiviteten i full gang på det virtuelle planet. Undervisningen skjer etter de faste timeplanene. Lærere i alle aldre og med ulike forkunnskaper kaster seg på teknologibølgen og har Teams-møter med elevene online, spiller inn videosnutter, utforsker nye undervisningsformer og kjører på med oppgaver på Mentimeter, Quizlet, Forms og Padlet. Og elevene «møter opp» til timene og deltar aktivt, på videochatter, OneNote-innleveringer, og andre nyoppdagede undervisningsplattformer.

Kreativiteten er imponerende, og viljen til å få dette til, ser ut til å overskygge både tasteskrekk og teknologiangst.

Etter en uke med fjernundervisning er erfaringen at elevene deltar minst like aktivt som vanlig. De er positive og overbærende når lærerne strever med teknikken. Lærerne og elevene lærer av hverandre og føler at de står i dette sammen.

Se artikkelen her: https://www.dn.no/innlegg/koronaviruset/arbeidsliv/permitteringer/ukens-gladsak/2-1-778160?fbclid=IwAR3B6j1T9VrmkWIYx8W5rOwxzgI9BGMWfgk07cIapoLMDv4Td1qe8tBYU34