Søk studiespesialisering med entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap prepper Efficient Education UB for å forberede til å delta i mesterskap. Elevene tar med seg mange gode tips og ideer fra Sanne og Kimberly.

Studiespesialisering med entreprenørskap er et tilbud til deg som ønsker å øke kompetansen om hvordan en virksomhet etableres, drives og utvikles. Du vil få trening i å tenke nytt og annerledes, det vil si å utvikle din kreativitet og evne til nyskapning. Velger du studiespesialisering med entreprenørskap, får du samtidig mulighet til fordypning innen enten samfunnsfag, språk og økonomi eller du kan velge fordypning i realfag (matematikk, fysikk og kjemi), dersom du trenger disse fagene med tanke på studier på universiteter eller høyskoler.

 

En fremtid som grunder?

Gjennom å velge denne retningen vil du skape et grunnlag for å skape egen virksomhet. Skolen tilbyr et opplegg i samarbeid med lokalt næringsliv, Ås universitet (NMBU) og Ungt Entreprenørskap, der skolen legger forholdene til rette for at du kan utvikle deg som grunder og entreprenør. Opplæringen skal fremme tverrfaglig forståelse, samarbeidsevne og nettverksbygging.

Ønsker du informasjon om dette tilbudet, ta kontakt med Kristin Loen Larsen.

Les også om våre elever som klatret til topps i Gründeridol Follo med en spennende forretningsidè som imponerte juryen.