Viktig melding til alle elever!

Du må aktivere din Viken-bruker ref. sms fra Viken fylke

På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Spørsmål om erstatning av lærebøker

Sendes til skolens bibliotekar

Skolens åpningstid i sommerferien

Kontoret er stengt fra uke 27 til og med uke 31.

Vitnemål hentes på skolen

Innen 1.juli

Kontaktlærer Gunn Torill Hokholt hilste på sine idrettselever i henhold til gjeldende smittevernsregler.

Avslutninsseremoni for Vg3

Det var duket for antibac, kohorter, én meters avstander og klemmenekt da to puljer med Vg3-elever sammen med sine foresatte fylte Kolben torsdag 18. juni.

Vg1 lærere på tverrfaglig uteskole

Standpunkt, klage på standpunkt og fagdokumentasjons- retningslinjer i Viken

Her finner du alt du lurer på rundt standpunkt og klage på denne, samt retningslinjer for fagdokumentasjon.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Oppdatert veileder smittevern for elever 02.06.20

Generelt knyttet til smittevern