Vi har fått minoritetsrådgiver

Skolens minoritetsrådgiver heter Ubah Aden. Hun er på skolen fredager fra kl. 08.30 til 12.00 (eller senere etter avtale)

Vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsetjenesten på Roald Amundsen videregående skole tilbyr alle elever i Vg3 å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse i forkant av russetiden.

Takk for besøket til Tømteveien barnehage!

Heldige oss som fikk besøk av denne flotte gjengen som sang så pent for elever og lærere på Luciadagen.

Karrieremessen 2018

Elevene i Vg3 fikk masse nyttig informasjon og om ulike karrierevalg - et veldig bra arrangement! Tusen takk til dere som bidro med informasjon og inspirasjon.

Fagvalg

Fagvalget for skoleåret 2019/2020 neste år.

Innovasjonscamp 2018

Elevene i S1 og R1 på vg2-trinnet gjennomførte i dag en prosjektdag knyttet til bærekraftig utvikling i regi av Ungt Entreprenørskap, ledet av Sanna Katarina Olsen Skjørland.

Presentasjoner fra foreldremøte for Vg1 og Vg2

7.november 2018

Fire Sec UB vant gründeridol i Follo. Rektor Elisabeth Edding ved Roald Amundsen videregående feiret sammen med elevene fra venstre: HR-sjef Espen Vatne, salg- og produktsjef Kristian Lefdal, daglig leder Ole Henrik Sæve og økonomisjef Marius Jahr.

Elever fra entreprenørskap klatret til topps på Gründeridol Follo

Elevene presenterte en idè som kan redde mange liv. Nå sikter de glade vinnerne mot den europeiske finalen.

Elevundersøkelse gjennomføres i uke 44 og 45

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes for å gjøre skolen bedre.