Skolehelsetjenesten

Tilgjengelig på telefon og e-post i arbeidstiden 8-15.30

Krafttak mot kreft er avlyst

Dør-til-dør innsamlingen avlyses pga korona - men støtt digitalt!

Skolens informasjon om koronaviruset

Endring i dokumentasjonskravet for fravær

Midlertidig unntak fra dokumentasjonskravet ved fravær av helsemessige grunner.

Smittevern - Oppdatert anbefaling om elever som bør holde seg hjemme

Helsedirektoratet utvidet lørdag 7.mars anbefalingen om hvem som bør holde seg hjemme.

Elevene er klare for årets Krafttak mot kreft

Torsdag 12.mars

Slik følger vi opp situasjonen med korona

Roald Amundsen videregående skole følger situasjonen med koronavirus nøye. Det er nasjonale helsemyndigheters anbefalinger som er førende for tiltakene som vurderes for skolen og i Viken fylkeskommune for øvrig.

Kontaktinformasjon foresatte ønskes

Vår skole ønsker å gi rask informasjon på sms til foresatte om hendelser og annen viktig informasjon fra skolen. Da trenger vi ditt mobilnummer. Ber deg fylle ut vedlagte skjema

Vinner av Roald Amundsens skrivekonkurranse: Adrian Solberg

Av rundt 120 bidrag og fem finalister, plukket juryen ut Adrian Solbergs tekst «Et samfunn som aldri lærer» som den beste.

Fruktnett UB tok 1. premie i beste innovative produkt samt flere nominasjoner sammen med Nabohjelp UB

Entreprenørskapselevene hadde en innholdsrik og lærerik dag på Follomesterskapet for ungdomsbedrifter